- Tweepersoons Auping bed (160cm)
- Nespresso apparaat
- Waterkoker
- Flatscreen tv
- Luchtventilatiesysteem (warm en koud)
- Regendouche
- Toilet
- Wasmeubel met wasbak
- Wifi (gratis)
- Betaald parkeren
De wijngaarden van dit wijngoed zijn gelegen in de Zuid Palts wat bekend staat om zijn verschillende grondsoorten waaronder löss, rode zandsteen en kleigronden. Hierdoor oogsten zij niet alleen de voor deze regio klassieke wijndruiven zoals Pinot Blanc en Pinot Gris, maar ook de wijndruiven Syrah, Tempranillo en Grüner Veltliner. De wijngaarden zijn gelegen in de districten Hainfelder en Weyherer. Dit wijnhuis produceert diverse soorten witte, rode en rosé wijnen evenals 2 soorten prosecco.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse attributen en aankleding van Weingut Klein.
De Geisenheim connection is opgericht door Marc Baum de eigenaar van Weinbaum uit Kall. In samenwerking met zijn oud studiegenoten van de Geisenheim Wijnuniversiteit. Samen maken zij Duitse wijnen op een moderne manier. Stuk voor stuk allemaal verassend. Zo ook hun kamer. Deze comfort kamer is modern uitgerust en voorzien van diverste attributen en aankleding van de Geisenheim connection.
In 2001 bezocht de beroemde Chileense wijnmaker Aurelio Montes de Mendoza Vallei in Argentinië. Hij werd onmiddellijk verliefd op de mensen en het landschap. Hij benutte zijn wijnexpertise en zo werd vanaf 2002 de winery Kaiken opgericht.
De naam is afkomstig van Caiquenes, een wilde ganssoort die leeft in het gebied tussen Patagonië, Argentinië en Chili. Kaiken bezit momenteel 3 wijngaarden van de hoogste kwaliteit in verschillende gebieden. De diverse bodems en terroirs zorgen voor een verscheidenheid in smaakstijlen en karakter van de wijnen.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse attributen en aankleding van Kaiken.
Chateau Cantenac werd in 1870 gebouwd in de plaats Cantenac in Saint-Emillion.
De oorprong gaat terug in de Romeinse tijd en heeft als betekenis: “betoverende plaats”.
Sinds 1937 exploiteert de familie Roskam-Brunot de wijngaarden behorende bij het Chateau Cantenac. Al vier generaties lang wordt deze familie passie doorgegeven. De wijngaarden zijn inmiddels uitgebreid met de aankoop van de wijngaard van het Chateau Moulin de Grenet en de wijngaard van Chateau la Lauzette-Declercq.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse attributen en aankleding van Chateau Cantenac.
....
De Triebaumers kwamen oorspronkelijk uit de regio Krumbach, het zuidelijke deel van Neder-Oostenrijk. De eerste Triebaumer die zich in Rust vestigde arriveerde in 1691 en trouwde met de dochter van een wijnboer. Sinds die tijd houdt de Familie Triebaumer zich met wijn bezig.
Al hun 6 wijngaarden delen het schilderachtige uitzicht over het Neusdielermeer.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Wijngoed Triebaumer.
Crous St Martin ligt in het noordoosten van de appellatie Châteauneuf-du-Pape . De oorsprong van de naam dateert uit 1879 , datum van de restauratie van de "Crous" (het kruis in het Provençaals), die de monniken hadden opgericht om de weg aan te geven die moest worden genomen om naar Châteauneuf te gaan. We kunnen de vorm van een fles onderscheiden in het ijzerwerk van het kruis, een kleine knipoog naar wijn.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Wijngoed Crous st Martin.
De geschiedenis van de familie Schauer in Kitzecker Gaisriegl gaat in de plaatselijke pastorie terug tot 1757. De huidige wijngaarden van de familie werden in 1818 als wijngaarden getoond in het Franziszeischen Kadaster van de Habsburgse monarchie. Tegenwoordig creëren Stefan en Bernhard Schauer wijnen die het karakter van Zuid-Stiermarken dragen. Wijnen die niet pronken met weelde maar een diepe smaak uitdrukken en potentieel hebben voor de toekomst.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Wijngoed Schauer.
Een familielijn van vier generaties die met passie en toewijding werken aan de productie en marketing van geweldige Rioja wijnen. Ze beschikken over maar liefst 3 grote wijnhuizen.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse attributen en aankleding van Wijngoed Marques de Vargas.
Peter Wagner is een wijnmaker die zeer fijne, elegante en frisse wijnen met mineraliteit maakt en de druiven tot op de millimeter controleert en probeert de druiven op die traditionele zuurtegraad te houden. Zijn vader was een druivenleverancier en droomde ervan om wijn te maken. Nu maakt Peter deze droom waar vanuit Kaiserstuhl.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Wijngoed Wagner.
Bij Neleman maken ze wijnen die 100 % biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen ze met nieuwe technieken, met liefde én met een boodschap: maak de wereld mooier en drink betere wijn. Want biologische wijn is beter voor de planeet. Duurzaamheid zit in hun genen. Ze maken alleen wijn van biologisch geteelde druiven, veelal lokale en soms bijna uitgestorven soorten. Bij elke stap in het productieproces wordt nagedacht over de klimaatvoetafdruk en hoe die te verminderen. Bodem en biodiversiteit zijn het belangrijkste kapitaal. En natuurlijk de duizenden mede-eigenaren die hebben geïnvesteerd in Neleman. Ze gebruiken alleen (natuur)kurk om hun flessen af te sluiten en ze zamelen kurken ook weer in voor hergebruik.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Wijngoed Neleman.
Het Champagnehuis Drappier is gelegen in Urville, Bar-sur-Aube. Hier werden bijna 2000 jaar geleden de eerste wijnstokken geplant door de Romeinen. In 1152 was het de heilige Bernard, van de abdij Clairvaux, die de eerste wijnkelders liet bouwen. In de 19e eeuw is uit deze overblijfselen het Champagnehuis Drappier ontstaan.
Tegenwoordig wordt het champagnehuis geleid door de achtste generatie van de familie Drappier, Michel en Sylivie en hun kinderen Charline, Hugo en Antoine. Het champagnehuis is het eerste wijngoed dat C02- neutraal gecertificeerd is. Ze beperken hun ecologische voetafdruk in alle stappen van het productieproces; van de zorg voor de druif tot aan het recyclen en upcyclen van de fles.
Dankzij een lage dosage (hoeveelheid suiker) en het beperkte gebruik van sulfieten komen de verschillende facetten van het terroir goed tot hun recht.
Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Champagnehuis Drappier.
Onze social feed